20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Leader 2014-2020

Honvédelmi hétvége a Katonai Emlékparkban '48-tól napjainkig

Honvédelmi hétvége a Katonai Emlékparkban ’48-tól napjainkig…


2017. május 20-21. 10.00-16.00 óra között

A Honvédelem Napja alkalmából „katonás” hétvégét tart az Emlékpark, ahol mindkét nap ’48-as ügyességi gyermekjátékokkal, Apródképzővel (a kicsiknek), Hadapród képzővel (a nagyoknak) várják a gyermekeket. A belépőjegy megvásárlásával (karszalag) lehetőség van a programokon részt venni.

május 20., szombat:
A nap folyamán a kvíz kérdéseket helyesen kitöltők között 15.00 órakor sorsolást tartanak és azt követően 10 fő ingyenes, 1 órás Raptor lézerharc kalandban vehet részt a helyszínen.

május 21., vasárnap:
A nap folyamán a kvíz kérdéseket helyesen kitöltők között sorsolást tartanak és 10 fő ingyenes, 1 órás Raptor lézerharc kalandban vehet részt május 27-én, szombaton, a gyereknapi rendezvényen.

A KEMPP digitális tárlatvezető applikáció letöltésével a modern technika segítségével a park könnyedén megismerhető. Töltse le az ingyenes applikációt iOS vagy Android rendszerű okos telefonra és értesüljön egyszerűen az Emlékpark híreiről!
Mindkét napon KEMPP NyíltnApp-ot tartanak, mely alkalmával a kültéri digitális tárlatvezető teljes információs tartalma díjmentesen elérhető az Emlékparkba látogatóknak!

Vissza